Öne Çıkan Yayın

Arnavutköy Kaşe

7  yıldır kaliteli ürün/ hizmet anlayışı/ makul fiyat ve müşteri memnuniyeti politikası ile hizmet veren TZ GROUP Bilişim Hizmetleri Arnavu...

12 Ağustos 2016 Cuma

Arnavutköy Güvenlik ve Kamera Sistemleri

Dijital görüntüleme sistemlerinde uygun fiyat ve geniş ürün yelpazemizle TZ GROUP olarak hizmetinizdeyiz. Son teknoloji ile üretilmiş, CCTV kamera, AHD (Analog HD ) kamera , HDCVI (full HD) kamera ve ip kamera sistemleri stoklarımızda bulunmaktadır. Alanında uzman teknik ekibimizle TZ Group olarak sizlere Haftanın hergünü hizmet ve destek vermekteyiz.

Günümüzde güvenlik  kamera sistemleri farklı çeşitlerde bulunmaktadır.Bunlardan birincisi analog güvenlik kamera sistemleri diğeri ise ip güvenlik kamera sistemleridir. HD güvenlik kamera sistemleri ancak ip kamera sistemleri ile mümkün olmaktadır. IP kamera sistemlerinde HD ve FullHD görüntüler hatta daha yüksek çözünürlüklü görüntülerin alınması mümkündür. Analog kamera sistemleri ise ancak 760 civarına kadar çözünürlüğü destekleyebilmektedir.Yine IP kamera sistemlerini yerine yeni çıkan bir teknoloji bulunmaktadır. HD ve Full HD kamera görüntüleri ip sistem olmadan yakalanabilmektedir. Bu teknolojiye HD-SDI kamera sistemleri teknolojisi denilmektedir. Bu kameralar ile bildiğimiz normal analog kameraların beslendiği koaksiyel kablolar ile HD görüntüler aktarılabilmektedir.  Bu kameralar ve bunları kaydeden kayıt cihazları özel cihazlardır. HD-SDI kamera görüntüleri ip kamera sistemindeki HD kameralardan daha üst seviyededir diyebiliriz.






Hiç yorum yok:

Yorum Gönder